Artikel

Publicerat torsdag den 13, december, 2012 | av Mattias Andersson

8

Hadoken recenserar spel i Mitt Gävle

Från och med nästa vecka kommer Hadoken att stå för spel-recensionerna i tidningen Mitt Gävle som delas ut till 50.000 hushåll i och kring Gävle en gång i veckan. Så från och med Torsdag den 20:e kan man läsa recensioner från oss under Fredagsmys bland nöjessidorna i tidningen, varje vecka! Vi är verkligen peppade över detta, skall bli sjukt kul och vi ser fram mot spelåret 2013.

Som en inledande del i vårt samarbete så kom Mitt Gävle hem hit i Måndags för en intervju till ett reportage som finns i dagens nummer. Att jag blinkar på fotot, det bjuder jag på. Tycker ni att det är svårt att läsa så finns tidningen i PDF-format på mittgavle.com. Glad lucia!

Taggat: , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy