Artikel

Publicerat torsdag den 13, december, 2012 | av Mattias Andersson

8

Hadoken recenserar spel i Mitt Gävle

Från och med nästa vecka kommer Hadoken att stå för spel-recensionerna i tidningen Mitt Gävle som delas ut till 50.000 hushåll i och kring Gävle en gång i veckan. Så från och med Torsdag den 20:e kan man läsa recensioner från oss under Fredagsmys bland nöjessidorna i tidningen, varje vecka! Vi är verkligen peppade över detta, skall bli sjukt kul och vi ser fram mot spelåret 2013.

Som en inledande del i vårt samarbete så kom Mitt Gävle hem hit i Måndags för en intervju till ett reportage som finns i dagens nummer. Att jag blinkar på fotot, det bjuder jag på. Tycker ni att det är svårt att läsa så finns tidningen i PDF-format på mittgavle.com. Glad lucia!

Taggat: , , , , , ,


Om författaren8 Kommentarer på Hadoken recenserar spel i Mitt Gävle

  1. High five på din topp 3!

    Även om Mass Effect borde byta plats med Walking Dead. :p

  2. Kul med uppmärksamhet i gammelmedia! 🙂

    Härlig lista över spelen, både Mass Effect 3 och The Walking Dead finns med på min lista också, så det bådar för en framtida härlig läsning av bloggen. Ser fram emot att följa Hadoken.se vidare! 🙂

  3. Jonas Andreasson says:

    Fan va roligt ! Detta kommer bli bra det känner jag på mig. Grym tv förresten 😉

  4. Pingback: HADOKEN | En spelblogg, i all sin enkelhet. Recensioner samt artiklar & krönikor om spel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑