Artikel

Publicerat fredag den 21, december, 2012 | av Hadoken

2

Holmkvists 2013-pepp

Vi på Hadoken beslutade oss för att, i en artikel-serie, lista de spel som släpps under 2013 som vi är mest pepp på. Andersson och Gustav presenterade sina listor i inläggen ”Anderssons 2013-pepp” respektive ”Bådagårds 2013-pepp”. Nu är det dags för min lista!

Ni no Kuni

”Efter att ha provat demot på Gamex så bestämde jag mig , detta spelet  ger jag till mig själv i julklapp i år”

Ända sen jag första gången såg bilder på Ni No Kuni så har jag känt att det här måste jag bara ha. Studio Ghiblis helt otroligt vackra tecknade stil, som jag kommit att älska efter att ha sett ett otal av deras filmer med grabben under senaste året har verkligen fångat mig.  Känns som att det var många år sen jag var såhär pepp på ett rollspel, men den underbara grafiken och karaktärsdesignen är ju helt magisk.

Efter att ha provat demot på Gamex så bestämde jag mig , detta spelet  ger jag till mig själv i julklapp i år. Release: 25 januari

The Last Of Us

Jag älskar verkligen Uncharted-serien, visst den har sina brister men atmosfären och känslan av matinéfilm är ju helt makalöst bra i alla de tre spelen. Speciellt tvåan fick mig verkligen att bara gå runt och titta på miljöerna. När jag sen såg trailern för Naughty Dogs nyaste spel The Last Of Us fick de mig fast igen, det här kan ju bli hur bra som helst.

Gillar verkligen det här med postapykalyptiska världar och ska bli riktigt kul att få spela det här spelet när det kommer i maj. Release: 7 maj

Bubblare: Sly Cooper Thieves In Time

Sly Cooper: Thieves In Time Jag spelade aldrig Sly Cooperspelen när de släpptes till ps2:an, jag var nog inne i min fas då jag inte spelade tv-spel alls när de kom. Men efter att ha läst recensioner på dem då de släpptes i remakes på PSN så gjorde jag slag i saken och köpte dem alla tre. Gillar verkligen grafiken med sin cell shading och kontrollen av Sly och hans vänner funkar ju riktigt bra. Och när jag såg att det nya Slyspelet fanns på Gamex var ju tvungen att prova på det, och det såg ju ännu snyggare ut än hd-remake:arna  och verkade vara mer av samma. Ser fram emot att få spela ännu ett äventyr med Sly och hans vänner.  Release: 27:e mars

Läs också:

Taggat: , , , , , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy