Recension

Publicerat tisdag den 22, januari, 2013 | av Hadoken

0

Anarchy Reigns – En andra åsikt

Slå, slå, slå. Tre kvällar i rad nu har jag hamrat på knappar på min Ps3kontroll så fingrarna nästan blöder. Törnell recenserade Anarchy Reigns som ett rätt hyggligt spel med betyget 3,5. Jag håller inte med och kommer därför med en andra åsikt!

Hade inte ens hört talas om det här spelet innan det dök upp i min brevlåda, men jag kände ju igen Jack från Mad World på omslaget och tänkte att detta kan ju faktiskt vara något. Då Mad World förutom att det rent grafiskt var riktigt snyggt också var ett rätt kul spel. Övervåld kan ju faktiskt vara rätt underhållande. Men tyvärr räcker inte Anarchy Reigns hela vägen fram, det är på tok för repetitivt då man flera gånger tvingas spela om uppdrag bara för att kunna låsa upp huvudstoryn. Vilket i sin tur leder till att man mest bara sitter och trycker helt oengagerat på knapparna tills alla fiender på skärmen har blivit till blått mos. Tydligen består muterade människor av sådant, blått mos. Nej det här spelet var verkligen inte kul för mig, satt mest och längtade efter att få fortsätta spela vidare i Asuras Wrath.

När jag läste vad andra recensenter tyckte var bra med spelet så verkade de mest hylla onlineläget, som jag faktiskt försökte mig på men efter att ha lyckats komma in i en enda match på 40 minuter så gav jag upp. Den matchen kändes mest förvirrande eftersom kameran som inte fungerar särskilt bra mest ställde till för mig samtidigt som åtta motspelare gjorde allt de kunde för att  mosa mig. Det enda positiva för enligt mig de sjukt korta laddningstiderna, det tar inte mycket mer än ett par sekunder att ladda banor och mellansekvenser. Hur Platinum Games har lyckats med det vet jag inte men de får gärna sprida ut det till andra utvecklare då många spel nuförtiden går väldigt segt att ladda, jag tittar på dig Lego Lord Of The Rings.

Anarchy Reigns – En andra åsikt Hadoken
Betyg:

Kort sagt: Ett tråkigt,oengagerande buttonmashingspel med tråkig grafik, hemsk musik och noll story. Det enda som undviker det från att få ett bottenbetyg är de korta laddningssekvenserna. Spela Asuras Wrath istället.

2/5

Nej.


Taggat: , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy