Tävling

Publicerat onsdag den 23, januari, 2013 | av Mattias Andersson

0

Vinn DMC Devil May Cry till Playstation 3 eller XBOX 360

För några dagar sedan så postade vi Mattias Törnells recension av det rykande färska och heta DMC Devil May Cry, där spelet kammade hem 4/5 i betyg. Nu har vi dragit igång en tävling på Facebook där ni har chansen att kamma hem spelet till Playstation 3 eller XBOX  360. Det är en enkel tävling där två vinnare kommer att utses.

För att delta i tävlingen så behöver ni först se till att gilla vår facebooksida; facebook.com/HadokenSE, därefter skall ni göra ert bästa för att uppskatta antalet ärtor i den burk som ni kan se på bilden för tävlingen. Lämna en kommentar med det antal ni uppskattat till följt av den variant av spelet som ni vill ha om ni vinner, PS3 eller Xbox 360, T.ex ”360 ärtor, PS3″. Därefter delar ni bilden på facebook sedan är ni med och tävlar! Tävlingen pågår till och med 31 Januari och vinnare utses strax därefter. Direktlänk till tävlingsbilden, glöm inte att gilla facebook-sidan först.

Kör hårt och lycka till!

Denna tävling har sponsrats av Pan Vision

Taggat: , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy