Recension Naruto Shippuden, Ultimate, Ninja, Storm, Recension, Screenshot

Publicerat tisdag den 19, mars, 2013 | av Hadoken

1

Naruto shippuden: Ultimate ninja storm 3

Det fjärde kriget närmar sig samtidigt som Naruto söker sin väg att tämja sin inre best, Nine- tails, så att han kan bli starkare för att skydda sina vänner och fortsätta sitt sökande efter sin gamla vän Sasuke. Spelet följer  den ursprungliga berättelsen och ser ut som den välkända serien med karismatiska karaktärer och en stark stoy.

Naruto shippuden: Ultimate ninja storm 3 bjuder på tre olika lägen som du kan välja mellan från huvudmenyn. Ultimate Adventure”, där du får spela igenom en story som på det stora hela bygger på videosekvenser som slutar upp i spelbara fighter och bossfighter och som sedan bakas samman med interaktiva videos. Videosekvenserna känns stundtals lite väl långa. Fighterna är intensiva och  spektakulära och man snappar lätt upp kontrollerna under spelets gång.

Förutom de videosekvenser som dyker upp mellan fighterna, så hamnar man ibland i en ”hack and slash-fight”. Ett element av spelet som jag gärna sett mer av då det gav spelandet ett bättre flow och motiverar spelaren att fortsätta kämpa. När man tar sig an bossarna i spelet så startar någon gång under fighten, en interaktiv video som gör dem ännu mer intensiva och dramatiska. Under dessa så är det quick time-events som gäller och då gäller det att veta var knapparna sitter för att snabbt mata in den knappkombination som visas. När man klarat huvudstoryn så fortsätter spelet med små sidouppdrag, spelet blir mer öppet och du får röra dig fritt utan att vara bunden till en bestämda vägar att gå. Det är synd att detta inte är tillgängligt förens man klarat huvudstoryn, det hade varit skönt att kunna ta en paus från huvudstoryn med detta och fått möjligheten att utforska världen mer under spelets gång.

”Annars får du däremot garanterat ett bra fightingspel, specielt i free battle-läget där du kan ge dina vänner ett vänligt gott kokt stryk!”

Om du vill ta dig an någon av dina vänner i en fight eller bara är sugen på en liten fight för dig själv kan du välja”Free Battle” från huvudmenyn. Här är det fightning som löper hela linan ut och man får prova på och lära sig de karaktärer man låser upp genom att samla på sig ryo, spelets pengar som du får efter fighterna. ”Online Battle” är det tredje läget du kan välja, vilket är samma sak som free battle fast då som namnet beskriver – online mot andra spelare.

Är du inte är ett fan av quick time events och långa cutscenes från stund till stund så är detta spel kanske inget för dig. Annars får du däremot garanterat ett bra fightingspel, specielt i free battle-läget där du kan ge dina vänner ett vänligt gott kokt stryk! Annars är det bara att luta dig tillbaka njuta av dina favoritscener från serien och få nöjet att känna dig delaktig i att spöa upp rötäggen!

 Relaterade länkar och andras åsikter
Kraid – Ännu mer anime-fighting för fansen

Naruto shippuden: Ultimate ninja storm 3 Hadoken
Betyg:

Kort sagt: Klart underhållande spel för framför allt fans till Naruto men också för de som kort och gott gillar fightningspel.
Format:Playstation 3, Xbox 360

3/5

Fight!


Taggat: , , , , , , , , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy