Artikel

Publicerat måndag den 01, april, 2013 | av Mattias Andersson

0

Mars Månad På Hadoken

PS3, Xbox 360, Nintendo, 3DS, Sony, Microsoft, PC, Battlefield 4,

Mars månad har passerat och vi har hunnit testa en hel del spel på Hadoken, många bra sådana. Gears of War Judgment kammade till exempel hem full pott hos Mattias Törnell som testade det. Dessutom besökte Bådagård bransch- & pressvisningen av Battlefield 4. Det och lite till har ni kunnat läsa om på Hadoken i Mars! Se alla inlägg nedan!

Vi blev också nominerade till årets spelblogg 2012 – trots att vi bara existerade en månad under 2012, kul men vi visste naturligtvis att vi inte hade någon chans i omröstningen. Grattis till Gaminggrannar som däremot blev korade till årets spelblogg!

Recensioner

Metal Gear Rising: Revengeance

MGS Rising Revengeance, PS3, Xbox 360, PCSvärdet är i centrum i ”Metal Gear Rising: Revengeance”. Huvudpersonen Raidens (känd från klassikern ”Metal Gear Solid 2”) sylvassa katana skär genom cyborger och cement som om det vore sockervadd. Stridssystemet är lika enkelt som genialt och består av attacker, pareringar och ”blade mode”, då tiden stannar upp och den androgyne Raiden kan precisionshugga med svärdet. Spelets story blandar och ger: här finns både klockrena karaktärer och trötta stereotyper. Handlingen börjar bra men sviker mot slutet. Trots detta är ”MGR” en njutbar actionresa, väl värd ett köp. Betyg: 3,5/5

Tomb Raider

Tomb Raider, PS3, Xbox 360, PC, Recension, PilbågeTomb Raider är ett actionäventyrsspel med både överlevnads- och pusselmoment. Det finns några nyckelsituationer som tvingar in spelaren i eldstrider men många gånger har man möjlighet att välja andra lösningar för att ta sig framåt (smyga förbi fiender, lura bort dem osv). Tomb Raider har vackra miljöer rakt igenom och det är en bra bredd både på de omgivningar man rör sig i och på bandesignen. Lara Croft är en trovärdig huvudfigur som känns mänsklig och äkta samtidigt som hon växer i takt med den välskrivna storyn. Tomb Raider har helt enkelt allt man vill ha i ett bra äventyrsspel! Betyg 4,5/5

Castlevania: Lords of Shadow – Mirrors of Fate

Castlevania Lords of Shadow Mirrors of FateDe spanska utvecklarna Mercury Steam har fått fria tyglar att vraka och välja bland Castlevania-seriens guldkantade karaktärsgalleri, och vi blir serverade ett blodigt familjedrama som nystas upp genom frekventa filmscener. Dracula och hans ovigda armé är tillbaka.

Ett helt klart bra och roligt spel som är väl anpassat för den handhållna konsolen även om det inte är ett av spelseriens självklara guldkorn. Betyg: 3/5

Gears of War: Judgment

Gears of War Judgment, Recension, Betyg, CharacterGears of War: Judgment är storymässigt en prequel till Gears of War 1. Det har en stämningsfull och actionspäckad kampanj med många olika svårighetsgrader vilket ger ett högt återspelningsvärde. Survivalmode och multiplayerläget Overrun handlar om att hålla ställningarna mot fiendetrupper som försöker storma din bas och jag tror det kan bli hur grymt som helst om man är ett gäng kompisar som spelar ihop. Det, parat med ett antal multiplayerlägen till, gör att jag tror att man kan spendera väldigt många timmar med det här spelet vilket ger det en självklar plats i årets hall of fame! Betyg: 5/5 (!)

Naruto shippuden: Ultimate ninja storm 3

Naruto shippuden Ultimate ninja storm 3, RecensionDet fjärde kriget närmar sig samtidigt som Naruto söker sin väg att tämja sin inre best, Nine- tails, så att han kan bli starkare för att skydda sina vänner och fortsätta sitt sökande efter sin gamla vän Sasuke. Spelet följer den ursprungliga berättelsen och ser ut som den välkända serien med karismatiska karaktärer och en stark stoy.  Klart underhållande spel för framför allt fans till Naruto men också för de som kort och gott gillar fightningspel. Betyg: 3/5

Sim City (2013)

Sim City 2013, Recension, Karta, Map, ScreenshotMaxis och EA:s Sim City (2013) är det första Sim City-spelet på tio år. De som spelat originalet Sim City eller senare spel i serien, kommer att känna igen sig. Den magi som gav oss drivkraften till att skapa hela virtuella storstäder finns nämligen ännu kvar. Det är dock en mycket mer sofistikerad och avancerad simulator nu än tidigare. De onlinebaserade ”regionerna” uppmuntrar oss också till att spela ihop med andra genom att ge spelarna möjligheten att skapa grannstäder som sedan kan förse varandra med arbeten, universitet och handel, med mera. En förtrollande och något beroendeframkallande simulator som verkligen får mig på fall och jag har svårt att inte rita stadsplaner i huvudet, även när jag inte spelar. Betyg: 4/5

Övrigt:

En katt bland Battlefield-hermelinerna

Hadokens Gustav Bådagård besökte EA & Dices bransch- och pressvisning av Battlefield 4.

Tävla med Hadoken & Razer

Vi annordnade en tävling ihop med Razer – ledande tillverkade av PC-tillbehör med fokus på gaming. Du kan fortfarande delta i tävlingen!

Testat: Razer Orbweaver

Vi fick låna ett exemplar av Razers nya PC-kontroll orbweaver. Perfekta tillbehöret för PC-gamers som verkligen vill ha full kontroll!

Taggat: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy