Artikel

Publicerat lördag den 01, december, 2012 | av Mattias Andersson

11

Välkomna till Hadoken

Välkomna till Hadoken.se

Hadoken är en ny spelblogg där vi som skriver kan ventilera och reflektera om våra personliga spelupplevelser samt dela med oss om andra tankar som kan relateras till just ämnet ”spel”. Detta kommer vi att göra främst via recensioner, artiklar & krönikor. Ambitionen är, förutom att underhålla, att testa och skriva om spel till alla plattformar och inom alla genrer.

Bloggen blev verklighet idag, 1:a December 2012. Idén till den föddes dock redan i början av året. Efter lite planering så fick jag med mig min vän Mattias Törnell och strax innan lansering av sidan så rekryterades också Mats Holmkvist & Gustav Bådagård.

Mats är inte bara spelentusiast utan också farsa åt en spelintresserad son, tillsammans kommer de testa spel som riktas till den yngre generationen. Gustav är utbildad journalist som bland annat arbetat på TV4:s fotbollskanalen. Nu arbetar han på Expressens sportwebb. Gustav är helt enkelt en sportjournalist med ett brinnande intresse för spel och självklart kommer han vara den av oss som recenserar sportspel.
Ytterligare ett par bloggare är på väg att sluta upp med oss, mer om dom framöver.

Namnet Hadoken, som förutom att det är väldigt snyggt och enkelt att lägga på minnet är samtidigt en hyllning till den gamla skolans spel som vi älskar och minns med glädje.

Hadokens väg är fortfarande okänd och vi vet ännu inte riktigt hur den slingrar sig bakom nästa krök. Vi vet dock att vi har ett gemensamt intresse som vi gärna diskuterar och tycker till om och det är väl egentligen mindre viktigt, exakt var vägen går, för resan är ju ändå allt! Nu kör vi!

Hadoken finns också på Facebook & Twitter

Länkar till våra privata twitter-konton finner ni nedan

Mattias Andersson – @AnderssonX
Mattias Törnell – @MTornell1980
Mats Holmkvist – @El_Kebabo
Gustav Bådagård – @GBardagard

Känn er fria att länka till oss! 🙂

Taggat: , , , , , , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy