Artikel

Publicerat söndag den 27, januari, 2013 | av Pablo Rincoduiro

2

Grattis Hälsingland – Nu får ni läsa om TV-spel

Grattis Hälsingland. För från och med idag  så kan alla glada hälsingar bli ännu gladare eftersom Hadoken.se kommer att skriva om TV-spel i deras lokaltidningar; BollnäsNytt, HudiksNytt, LjusdalsNytt och SöderhamnsNytt. Jag och Mattias Törnell är ju själva uppvuxna i Söderhamn och vi är överens om att de behöver det här och det gör nog de andra Hälsinglandsorterna med!

Från och med idag startar vårt samarbete med Hälsingetidningar AB som ger ut ovanstående tidningar. Det innebär att ”typ” vartenda hushåll i Hälsingland varannan helg kommer att kunna läsa om spel i form av recensioner och andra texter. I alla fall ungefär 70.000 av alla hushåll. Riktigt kul start på året tycker vi, hoppas Hälsingarna tycker det också. Nedan kan man se hur det ser ut i dagens tidningar. Numer är det alltså inte bara gävlebor som får ta del av Hadoken.

Taggat: , , , , , , , , , , , ,


Om författarenComments are closed.

Back to Top ↑

Privacy Policy