Tävling

Publicerat onsdag den 20, mars, 2013 | av Pablo Rincoduiro

0

Tävla med Hadoken & Razer

Hadoken har fått lite fina prylar från Razer att tävla ut här på bloggen. Det som står på spel är ett grymt paket för PC-gamers, bestående av Razer Taipan mus, Razer Lycosa tangentbord och Razer Scarab musmatta.

Vi tänkte göra det hela ganska enkelt. Svara på frågorna genom att svara påfrågorna här under så kan du plocka hem priserna nedan, svårare än så är det inte. En vinnare kommer att plocka hem samtliga priser i ett paket. Skicka ditt svar till tavling(snabel-a)hadoken.se Vinnaren kontaktas via angiven epost efter tävlingens sista datum som är 18:e April. Kör hårt och lycka till!

Frågorna

 Priser

 Relaterade länkar

Recension: Gears of War: Judgement
Razerzone.com

Taggat: , , , , , , , , , , , , ,


Om författarenBack to Top ↑

Privacy Policy